Verkooppunten
 
 
Verkoop- & afhaalpunt
 
Verkooppunt
 
Madam Bakster Koffiehuis
 
Madam Bakster Koffiehuis - Gent
Verkooppunt & Afhaalpunt
Via onze website kan je heel eenvoudig jouw bestelling plaatsen. We maken deze dagvers waarna je het kan afhalen in ons Koffiehuis waar alles met veel liefde en gezonde, natuurlijke grondstoffen bereid wordt. Ons koffiehuis is open van woensdag tot zondag, van 10u tot 18u.
Met Goesting - Nazareth
Verkooppunt & Afhaalpunt
Deze delicatessenzaak laat je kennis maken met de heerlijkste producten, van gezonde wraps tot rijkelijke tapasschotels. Ze verwennen je tijdens de week ook met onze zoetigheden en in het weekend kan je er terecht voor een spiesje verse taart. 
't lang leven - Lochristi
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Sofie en Audrey ben je aan het juiste adres voor uitgebreide uitleg over gezonde voeding. Ze staan je met raad en daad bij en het is er heerlijk snuisteren tussen het brede gamma aan producten die ze aanbieden. En daar mocht Madam Bakster niet aan ontbreken!
ØKKERENNOOT - Oudenaarde
Verkooppunt & Afhaalpunt
Lunchen, of genieten van een heerlijke koffie. In Okker en noot serveren ze heerlijke slaatjes, burgers, boterhammen, dagverse soep en zoveel meer. Weinig tijd? Neem je lunch gewoon on the go mee en verwen jezelf met een heerlijk taartje achteraf.
Sister Bean - Mechelen
Verkooppunt & Afhaalpunt
Het idee achter Sister Bean is simpel: lekker eten, lekkere koffie in een lekker kader. Het jonge team achter de gezelligste koffiebar van Mechelen. Sister Bean is dé plek om even tot rust te komen en om tijd te nemen voor wat echt telt. Wij staan in elk geval in voor dat stukje 'belangrijke taart' om je te verwennen!
Histoire d'O - Oostende
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Histoire d'O staat voor een heerlijke lunch met net dat tikkeltje anders. Healthy, vers en altijd met een glimlach. Histoire d'O organiseert ook regelmatig thema-avonden met een hoek af. Bereid je voor op veel gezelligheid en heerlijk eten. Daar konden onze taartjes niet aan ontbreken.
Bar Juliette - Nieuwpoort
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Juliette ben je aan het juiste adres voor héérlijke, gezonde broodjes. Uitbaatster Nele staat al vanaf 's morgens vroeg paraat om iedereen te verwelkomen met een stralende lach. Een fijn bezoekje in Nieuwpoort sluit je dus af met een heerlijk stukje guiltfree taart!
Biko - Sint-Niklaas
Verkooppunt & Afhaalpunt
In Biko word je verwelkomd door twee hartsvriendinnen die hun passie voor lekker eten en gezellige interieurspulletjes vertaalden in hun eigen stekje in Sint-Niklaas. Schuif dus gerust je voetjes onder de tafel en geniet van de huiselijke knusheid terwijl je jezelf verwent met een stukje taart.
Zet Ou - Zottegem
Verkooppunt & Afhaalpunt
Voor de heerlijkste soepjes en de warmste ontvangst, moet je bij Zet Ou zijn. In deze gezellige soepbar in hartje Zottegem kan iedereen terecht voor een hartverwarmend kopje huisbereide soep. Afsluiten doe je met een stukje van onze taart.
Duka - Brugge
Verkooppunt & Afhaalpunt
In Moodstore Duka voel je je helemaal thuis. Je vindt er mode, juwelen, hebbedingetjes en kunst. De creativiteit van de designer wordt er met liefde geëtaleerd. Zo staat Duka voor kwaliteit en transparantie. En die nieuwe aankoop vier je er meteen met een taartje (; 
Origin'O - Torhout
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Origin'O is bio troef! Je kan er terecht voor bio- en ecologische producten. Van biologische en vegetarische voeding tot ecologisch verantwoorde huishoudproducten, make-up en voedingssupplementen. Met een glimlach helpen ze je er met de grootste zorg. Daar mochten onze taarten niet ontbreken! 
OES - Kortrijk
Verkooppunt & Afhaalpunt
OES is een feel happy store in het hartje van Kortrijk. Je ontdekt er hippe en unieke spulletjes van een vijftiental lokale shops en ontwerpers. Schuif mee aan tafel, laat je inspireren door de handgemaakte hebbedingen om je heen en sluit je bezoekje af met een stukje taart! 
Amélie & moi - Gent
Verkooppunt
Amelié+Moi is een experience café, shop en meet up ruimte ineen, voor zwangere of pas bevallen mama's. Je kan er terecht voor heerlijke groentepapjes, boeiende lezingen en workshops én voor een stukje taart uiteraard!
PLUS+ Gent
Verkooppunt
PLUS+ staat voor lekker en gezond. De heerlijke salades zijn 100% biologisch en er wordt nergens gewerkt met geraffineerde suikers, tarwe of koemelk. Daar kunnen we alleen maar blij van worden! Bovendien kan je er terecht voor onze dessertjes. 
Homblé - Gent
Verkooppunt
Voor een ongedwongen sfeer en heerlijk eten, moet je bij Homblé zijn. Na je maaltijd kan je er één van onze dessertjes proeven of snuisteren tussen de heerlijke en lokale producten die er verkocht worden.
Folie à deux - Gent
Verkooppunt
Bij Folie à deux willen de zusjes Sofie en Benedicte je verwelkomen in hun ‘huisje weltevree’. Zonder uitzondering is iedereen er welkom! Hier kan je tot rust komen en genieten van een hapje en een drankje in een ontspannen sfeertje. ‘Ont-moet’, geniet samen van iets lekkers en klets wat bij over koetjes en kalfjes.
Basta - Gent
Verkooppunt
Dit gezellige restaurant is de nieuwste aanwinst van Gent! Een heerlijke wereldkeuken, heel wat vegetarische en veganistische opties en top bediening, daar worden we dolenthousiast van. En je heerlijke lunch of diner sluit je dan af met een verfrissend stukje van onze citroen-avocadotaart.
Gen’eat - Deinze
Verkooppunt
Bij Gen’eat in Deinze moet je zijn voor een heerlijk lichte en gezonde lunch, bereid met verse ingrediënten. Als toetje serveert ze dagelijks onze taarten. Kiezen wordt moeilijk.
Moment - De Haan
Verkooppunt & Afhaalpunt
Een gezellig kader, een uitgebreide ontbijtkaart en een heerlijk uitzicht. Dat is Moment! Geniet van een kleurrijke salade of verwen jezelf met een heerlijk stukje guiltfree taart uit ons assortiment. Uitwaaien doe je met een wandeling aan zee! 
Nowme - Roeselare
Verkooppunt & Afhaalpunt
Nowme is de gezellige belevingswinkel dat deel uitmaakt van de Kruidenmozaïek. Je kunt er, zoals de naam doet vermoeden, even heerlijk onthaasten met een kop koffie en een stuk taart. Je weet dus waarheen! 
Barista Pierre - Knokke
Verkooppunt & Afhaalpunt
Sinds kort kan je bij Pierre op het Verweeplein in Knokke niet enkel meer terecht voor heerlijke gerechten maar ook voor de beste koffie, thee en exquis gebak. Na vele jaren als brasserie kreeg deze zaak een nieuw alterego aangemeten. Na een heerlijke strandwandeling ben je bij Barista Pierre aan het juiste adres voor een kopje warmte en een stuk van onze taart! Wie gaat mee? 
happy skin kafé - Brussel
Verkooppunt & Afhaalpunt
Happy Skin KAFÉ is een uniek belevingsconcept in Alsemberg. Maak er in een ongedwongen, originele en speelse sfeer kennis met hun filosofie. Ontmoet, ontdek en ervaar! Ook onze taartjes zijn van de partij! 
Tich healthy living - Brussel
Verkooppunt & Afhaalpunt
Organisch, glutenvrij, vegan en suikervrij zijn de kernwoorden van Tich! De gezondste en gezelligste zaak in Brussel als je het ons vraagt. En in hun gezellige interieur kun je ook van onze taart smullen. Allen daarheen! 
 
trouwe fan?
OK
Bedankt! We houden je op de hoogte.