Nelson start zijn dag het liefst met een grote tas koffie en een goed stuk chocolade. Terwijl het eerste stukje pure chocolade op zijn tong smelt, bladert hij de krant vrolijk door.
Ingrediënten
Chocolade Ecuador min. 70% cacao (cacaomassa, kokosbloesemsuiker, cacaoboter, vanille extract).
Opmerkingen Al onze producten zijn vrij van geraffineerde suiker en dierlijke producten (we gebruiken dus geen room, boter, eieren of melk). Deze chocolade is lactose-, ei-, tarwe-, gluten- en sojavrij. Sporen van gluten, noten, soja, melk, sesam en pinda kunnen we niet uitsluiten.
Deze reep weegt 80 gram en heeft een afmeting van 16cm op 8cm. De cacaomassa uit Ecuador is bio en komt uit de coöperatieve Unocace (www.unocace.com). Voor de ontwikkeling van deze chocolade werken we samen met onze chocolatier die, gelijklopend met ons verhaal, besloot van zijn hobby zijn metier te maken. Daarom is deze chocolade geen massaproduct maar wel een product met een beperkte oplage en een verhaal achter.