Verkooppunten
 
 
Verkoop- & afhaalpunt
 
Verkooppunt
 
Madam Bakster Koffiehuis
 
Afhalen bij Madam Bakster in Gent
Afhaalpunt
Via onze website kan je heel eenvoudig jouw bestelling plaatsen. We maken deze dagvers waarna je het kan afhalen in ons Koffiehuis waar alles met veel liefde en gezonde, natuurlijke grondstoffen bereid wordt.
Verzenden via bpost
Verzenden via Cargovélo (enkel binnen Gent)
Met Goesting - Nazareth
Verkooppunt & Afhaalpunt
Deze delicatessenzaak laat je kennis maken met de heerlijkste producten, van gezonde wraps tot rijkelijke tapasschotels. Ze verwennen je tijdens de week ook met onze zoetigheden en in het weekend kan je er terecht voor een spiesje verse taart. 
't lang leven - Lochristi
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Sofie en Audrey ben je aan het juiste adres voor uitgebreide uitleg over gezonde voeding. Ze staan je met raad en daad bij en het is er heerlijk snuisteren tussen het brede gamma aan producten die ze aanbieden. En daar mocht Madam Bakster niet aan ontbreken!
ØKKERENNOOT - Oudenaarde
Verkooppunt & Afhaalpunt
Lunchen, of genieten van een heerlijke koffie. In Okker en noot serveren ze heerlijke slaatjes, burgers, boterhammen, dagverse soep en zoveel meer. Weinig tijd? Neem je lunch gewoon on the go mee en verwen jezelf met een heerlijk taartje achteraf.
Sister Bean - Mechelen
Verkooppunt & Afhaalpunt
Het idee achter Sister Bean is simpel: lekker eten, lekkere koffie in een lekker kader. Het jonge team achter de gezelligste koffiebar van Mechelen. Sister Bean is dé plek om even tot rust te komen en om tijd te nemen voor wat echt telt. Wij staan in elk geval in voor dat stukje 'belangrijke taart' om je te verwennen!
Bodyflow in Temse
Afhaalpunt
Natuurelles - Tervuren
Verkooppunt
Natuurelles staat voor een heerlijke lunch met net dat tikkeltje anders. Healthy, vers en altijd met een glimlach. Bereid je voor op veel gezelligheid en heerlijk eten. Daar konden onze taartjes niet aan ontbreken.
eaudette - Tielt
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Eaudette ben je aan het juiste adres voor héérlijke, gezonde slaatjes. Uitbaatster Evelien staat al vanaf 's morgens vroeg paraat om iedereen te verwelkomen met een stralende lach. 
Zet Ou - Zottegem
Verkooppunt & Afhaalpunt
Voor de heerlijkste soepjes en de warmste ontvangst, moet je bij Zet Ou zijn. In deze gezellige soepbar in hartje Zottegem kan iedereen terecht voor een hartverwarmend kopje huisbereide soep. Afsluiten doe je met een stukje van onze taart.
Bistro Denderend Lekker - Aalst
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Bistro Denderend Lekker moet je zijn voor heerlijke, lokale maaltijden. Met een lach geserveerd én bereid. Een stukje taart als dessert kan er nog wel bij (; 
Passeviet - Brugge
Afhaalpunt
Smedenstraat 48, 8000 Brugge
bioguy - Torhout
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Bioguy is bio troef! Je kan er terecht voor bio- en ecologische producten. Van biologische en vegetarische voeding tot ecologisch verantwoorde huishoudproducten, make-up en voedingssupplementen. Met een glimlach helpen ze je er met de grootste zorg. Daar mochten onze taarten niet ontbreken! 
Dag&Douw - Koekelare
Verkooppunt & Afhaalpunt
Een gezellig kader, een uitgebreide kaart en verse ingrediënten. Dat is Dag&Douw. Geniet van een kleurrijke salade of verwen jezelf met een heerlijk stukje guiltfree taart uit ons assortiment. 
Bar Blom - Kesselo-Lo
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Bar Blom ben je aan het juiste adres voor de heerlijkste natuurwijnen en lekkere hapjes. Je kan er brunchen, heerlijk aperitieven of een koffietje komen drinken. Alle producten die op de kaart staan zijn er met zorg geselecteerd. Ook onze taartjes (; 
Lathee - Geraardsbergen
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Lathee kan je terecht voor een bakje troost, een ontmoeting en vooral: een rustmoment. Eigenares Katrien wil tegen haar klanten kunnen zeggen “zet je en doe eens rustig aan”. Hier verwennen ze je met het beste! En ook onze taart is van de partij. 
Maison Stephanie
Verkooppunt & Afhaalpunt
In deze delicatessenzaak proef je van de heerlijkste producten, vol kwaliteit en passie. In het weekend kan je er ook onze taarten ontdekken of jouw bestelling ophalen. 
in the box - Veurne
Verkooppunt & Afhaalpunt
In The Box te Veurne zag in november 2014 voor het eerst het licht als traiteurbedrijf van pastagerechten. Door het groeiend succes voelden ze zich geroepen niet alleen hun team maar ook het culinair aanbod uit te breiden. het resultaat: een allround foodbar met artisanale dagschotels, pasta’s, fitmeals, salades, wraps, sauzen en soepen van natuurlijke & dagverse producten. Onze desserts mochten daar niet aan ontbreken. 
 
eindeloze fan?
OK
Bedankt! We houden je op de hoogte.