Verkooppunten
 
Afhalen bij Madam Bakster in Gent
Afhaalpunt
Via onze website kan je heel eenvoudig jouw bestelling plaatsen. We maken deze dagvers waarna je het kan afhalen in ons Koffiehuis waar alles met veel liefde en gezonde, natuurlijke grondstoffen bereid wordt.
bar blom - Kesselo-Lo
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Bar Blom ben je aan het juiste adres voor de heerlijkste natuurwijnen en lekkere hapjes. Je kan er brunchen, heerlijk aperitieven of een koffietje komen drinken. Alle producten die op de kaart staan zijn er met zorg geselecteerd. Ook onze taartjes (; 
Dag & Douw - Koekelare
Verkooppunt & Afhaalpunt
Een gezellig kader, een uitgebreide kaart en verse ingrediënten. Dat is Dag&Douw. Geniet van een kleurrijke salade of verwen jezelf met een heerlijk stukje guiltfree taart uit ons assortiment. 
Duka Moodstore - Brugge
Verkooppunt
Bij Duka Moodstoren moet je zijn voor kunst, handgemaakte kledij, cadeautjes & interieur artikelen mét een verhaal. En dit in de vorm van duurzame, creatieve, ecologische en vegan producten.
Eaudette - Tielt
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Eaudette ben je aan het juiste adres voor héérlijke, gezonde slaatjes. Uitbaatster Evelien staat al vanaf 's morgens vroeg paraat om iedereen te verwelkomen met een stralende lach. 
Lathee - Geraardsbergen
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Lathee kan je terecht voor een bakje troost, een ontmoeting en vooral: een rustmoment. Eigenares Katrien wil tegen haar klanten kunnen zeggen “zet je en doe eens rustig aan”. Hier verwennen ze je met het beste! En ook onze taart is van de partij. 
Met Goesting - Nazareth
Verkooppunt & Afhaalpunt
Deze moderne broodjeszaak laat je kennis maken met een ruim aanbod van belegde broodjes (op bestelling ook glutenvrij), gezonde salades, heerlijke wraps, verrassende panini’s en huisbereide pasta's. Bovendien leveren ze naar bedrijven en zijn ze gespecialiseerd in broodjesmanden met een assortimentenkeuze uit minibroodjes, wraps en ovengebakken stokbrood.
Bijzonder - Oudenaarde
Verkooppunt & Afhaalpunt
Al je inkopen doe je tegenwoordig in Bijzonder. Vrij van onnodige verpakking en heerlijk lokaal en verantwoord, dat is waar ze voor staan! 
Noordoever - Leuven
Verkooppunt
Zin in vers plantaardig en lokaal? Noordoever serveert dagelijks verse plantaardige gerechten. Spring binnen voor een koffie of take-away, proef van hun verse keuken of nestel je gezellig in hun biotoop.
Bij Noordoever is jouw ritme ook hun ritme.
Sister Bean - Mechelen
Verkooppunt & Afhaalpunt
Het idee achter Sister Bean is simpel: lekker eten, lekkere koffie in een lekker kader. Het jonge team achter de gezelligste koffiebar van Mechelen. Sister Bean is dé plek om even tot rust te komen en om tijd te nemen voor wat echt telt. Wij staan in elk geval in voor dat stukje 'belangrijke taart' om je te verwennen!
Zet Ou - Zottegem
Verkooppunt & Afhaalpunt
Voor de heerlijkste soepjes en de warmste ontvangst, moet je bij Zet Ou zijn. In deze gezellige soepbar in hartje Zottegem kan iedereen terecht voor een hartverwarmend kopje huisbereide soep. Afsluiten doe je met een stukje van onze taart.
MOK vzw - Lochristi
Verkooppunt & Afhaalpunt
Mok vzw is een dynamisch, kleinschalig en inclusief woon- en werkinitiatief voor meerderjarige personen met een zorgvraag. De koffie – en soepbar van MOK is een gezellige ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is. Zorgvragers staan in Mok centraal en bedienen je met een lach of bereiden met veel zorg alle heerlijke vers gemaakte producten zelf. 
In The Box - Veurne
Verkooppunt & Afhaalpunt
In The Box te Veurne zag in november 2014 voor het eerst het licht als traiteurbedrijf van pastagerechten. Door het groeiend succes voelden ze zich geroepen niet alleen hun team maar ook het culinair aanbod uit te breiden. het resultaat: een allround foodbar met artisanale dagschotels, pasta’s, fitmeals, salades, wraps, sauzen en soepen van natuurlijke & dagverse producten. Onze desserts mochten daar niet aan ontbreken. 
 
 
stiekem fan?
OK
Bedankt! We houden je op de hoogte.