Daarnaast wil ik ook even alle vrijwilligers bedanken om mee te helpen aan de wafelbak en van deze week écht
de warmste week van 2015 te maken. Ook bedankt aan
Body&Fit voor de kwalitatieve ingrediënten,
Re-Vive voor de ontzettend mooie locatie en
HVD voor de professionele wafelijzers. Ook bedankt
Aimé voor de mooie schets die je spontaan op het evenement tekende en
foodlove en
Ghently voor de leuke foto’s!
Dit recept is overigens goed voor acht wafels ongeveer.
Vers uit het ijzer zijn ze het lekkerst. Topped met maple syrup of rode vruchten coulis en vers fruit. Jum! Ze zijn lekker luchtig en aangezien ze haast alleen uit speltbloem bestaan, vormen ze een goed en evenwichtig ontbijt. Eens een leuke afwisseling op die kom havermout of dat potje Griekse yoghurt (; Je kan ook een deel van de speltbloem wisselen met wat gemalen havermout.
Op de website van Body&Fit kocht ik ook enkele leuke toppings voor op de wafels. Cacaonibs met kokosschilfers, moerbeien en chiazaad,.. Mijn favoriete topping was
deze! Jummmmm. En nu, with no further ado, het authentieke recept van deze
vegan chia-speltwafels for life!